Skip to main content
7a edició: 5 març 2024

Data:

Dimarts 5 de març de 2024

Convidada:

Margit Eckholt

Presidenta fins fa pocs mesos de l’Associació Europea de Teologia Catòlica, professora de teologia dogmàtica de la Universitat de Osnabrück, vice-presidenta de l’Institut internacional per a investigacions en missionologia. Doctora honoris causa de la Universitat de Luzern, professora visitant i post-doctoral d’altres universitats internacionals. És membre de la comissió sinodal d’Alemanya.

Tema:

“La Sinodalitat i el debat sobre el protagonisme de la dona a l’Església”.

Presenta l'acte:

Mar Galceran

Doctora en Pedagogia i màster d’espiritualitat Transcultural.

Ens plau convidar-te a la setena sessió de la TRIBUNA JOAN CARRERA, un dinar-col·loqui al restaurant Pomarada de Barcelona (Passeig de Gràcia, 78 principal) que se celebrarà el proper dimarts 5 de març de les dues a les quatre de la tarda.

La convidada és Margit Eckholt, presidenta fins fa pocs mesos de l’Associació Europea de Teologia Catòlica, professora de teologia dogmàtica de la Universitat de Osnabrück, vice-presidenta de l’Institut internacional per a investigacions en missionologia. Doctora honoris causa de la Universitat de Luzern, professora visitant i post-doctoral d’altres universitats internacionals. És membre de la comissió sinodal d’Alemanya.

Ens parlarà sobre “La Sinodalitat i el debat sobre el protagonisme de la dona a l’Església”.

Serà presentada per Mar Galceran, doctora en Pedagogia i màster d’espiritualitat Transcultural. Ha dirigit diverses institucions socials, pastoral i docents: el Lloc de la Dona-Germanes Oblates, l’Institut de Ciències Religioses de Barcelona, el Centre Cristià dels Universitaris i el Secretariat de Teologia a la Universitat. Membre de la junta de la Germandat de Poblet i del Grup Sant Jordi.

La TRIBUNA JOAN CARRERA és una iniciativa conjunta del Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans i el diari El Punt Avui. Un ampli ventall d’entitats i institucions eclesials s’han adherit a aquesta iniciativa com a convocants, la qual cosa ens plau perquè hem estat capaços de sumar sinèrgies. L’objectiu d’aquests dinars-col·loquis és analitzar la situació actual del cristianisme a Europa i al món com a fet religiós,  difondre les experiències de diàleg, comunicació i participació social i, en definitiva, potenciar la presència del fet religiós en la nostra societat catalana.

Galeria:

Recull de premsa:

Descarregar Recull de premsa

Transcripció de la conferència:

Descarregar en CatalàDescarregar en Castellà